Siberienele – Pisici Hipoalergenice

Prima pagină » Siberienele – Pisici Hipoalergenice
siberian cat for sale | Nobilissima Cattery

Multa vreme persoanele care isi doreau un animal de companie, dar sufereau de alergii la caini si pisici, nu isi puteau imagina ca totusi s-ar putea bucura de un suflet blanos, in mijlocul caminelor lor. Animalele de companie ne aduc zambetul pe buze, ne ofera dezmierdare prin caldura afectiunii lor si ne fac astfel mai fericiti! In ultimii ani au inceput sa se infiinteze si in Romania felise cu diverse rase de pisici, inclusiv dintre cele mai rare, necunoscute inainte, si care nu erau prezente in tara noastra. Si vestile bune au inceput sa apara!

Daca va doriti o pisicuta cu blana superba, o pisica hipoalergenica pentru ca sunteti alergic la animale de companie, rasa siberiana poate fi raspunsul indelung cautat! Deja renumite pentru aceasta calitate exceptionala, pisicile siberiene sunt pisici hipoalergenice care aduc bucurie in caminele unde exista si persoane care sufera de astfel de alergii.

       Cauza alergiilor este proteina Fel D1 , secretata de glandele sebacee ale pisicii si care se regaseste si in saliva, si in urina. Tocmai de aceea rasele de pisici fara par nu exclud implicit prezenta unui factor alergenic crescut!

       Important de inteles ca o pisica hipoalergenica nu este NON-ALERGENICA, ci doar poate prezenta un factor alergenic mai scazut. In cadrul discutiilor pe care le avem cu potentialii nostri clienti inainte de inscrierea in lista de asteptare, veti putea primi indrumari si recomandari din urma experientei pe care o avem cu persoane alergice. Deasemenea nu toate pisicile siberiene secreta acelasi nivel de Fel D1. De aceea veti putea avea pisica siberiana Nobilissima din linii hipoalergenice, confirmate si din experienta cuiburilor anterioare.

Va invitam sa cititi testimonialele clientilor care au pisici hipoalergenice siberiene Nobilissima, in sectiunea recenzii de pe website-ul nostru.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie!
Felisa Nobilissima

Descoperă și alte articole

Recenzii

Citeste toate recenziile primite direct pe pagina noastra de facebook

Nobilissima - pisici siberiene din Romania pretutindeni

Ne bucuram sa le putem oferi puilor de pisica siberiana din felisa noastra camine pline de grija si iubire in intreaga lume

De la agitatie urbana, pana la pitorescul peisaj al satelor de munte sau linistea fermecatoare, pisicutele noastre se lasa cucerite de confortul fiecarui camin oriunde s-ar afla. 

Zone in care traiesc pisoi siberieni din felisa noastra pana in prezent:

Elvetia, Franta, Italia, Romania, Suedia

Arad, Cluj, Timisoara, Ilfov, Bucuresti, Iasi, Streaja, Prahova

Pisici siberiene

Social media
Dolce & Uma on Insta
Felisă autorizată și înregistrată

Copyright 2024 | Felisa Nobilissima | Toate drepturile rezervate

Copierea fotografiilor, textelor, video-urilor, gif-urilor, integral sau parțial, afișate într-o formă sau alta, pe actualul website fără permisiune este strict interzisă.

Website îngrijit cu ❤️ de Pavels.ro

error: Content is protected !!