Dolce și Uma participă la International CatShow Timisoara! 25-26 martie 2023

Prima pagină » Dolce și Uma participă la International CatShow Timisoara! 25-26 martie 2023
Dolce si Uma | pisici siberiene | Felisa Nobilissima

Weekendul 25-26 martie ne aduce un eveniment la care participam cu nerabdare!
International CatShow Timisoara!

In expozitia – concurs suntem inscrisi cu 2 pisici Siberiene, un cuplu haios, dulce foc, si foarte, FOARTE frumos! Uma & Dolce ! Amandoi au împlinit 11 luni si vor deschide clasa expozitionala Adult.

Uma participa pentru prima data la un astfel de concurs, abia asteptam sa auzim parerea juriului cu privire la ea ca si exemplar de calitate show!

Dolce in schimb, acest baiat de zahar, relaxat si charismatic, are deja rezultate de exceptie la expozitiile din trecut si are deja titlul de Kitten Champion. La International CatShow Constanta 2022 a avut urmatoarele rezultate: Excelent 1 la ambele jurizari de masa! Ne-a adus cupa Best in Show in ambele zile! Best of Best 3 in ambele zile! Iar la WCF kitten&junior ring a castigat locul 6 in ambele zile! La international CatShow Bucuresti 2022 a luat Excelent 1 la jurizarea de masa, si a primit nominalizare pentru Best in Show! Cumulul acestor rezultate obtinute in tara, la varsta de doar 4 luni, l-au plasat al doilea la nivel mondial in sistemul WCF pe anul 2022 la rasa si categoria lui de varsta! Ne-a facut foarte mandri!

Le dorim amandorura succes si distractie placuta!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie!
Felisa Nobilissima

Descoperă și alte articole

Recenzii

Citeste toate recenziile primite direct pe pagina noastra de facebook

Nobilissima - pisici siberiene din Romania pretutindeni

Ne bucuram sa le putem oferi puilor de pisica siberiana din felisa noastra camine pline de grija si iubire in intreaga lume

De la agitatie urbana, pana la pitorescul peisaj al satelor de munte sau linistea fermecatoare, pisicutele noastre se lasa cucerite de confortul fiecarui camin oriunde s-ar afla. 

Zone in care traiesc pisoi siberieni din felisa noastra pana in prezent:

Elvetia, Franta, Italia, Romania, Suedia

Arad, Cluj, Timisoara, Ilfov, Bucuresti, Iasi, Streaja, Prahova

Pisici siberiene

Social media
Dolce & Uma on Insta
Felisă autorizată și înregistrată

Copyright 2024 | Felisa Nobilissima | Toate drepturile rezervate

Copierea fotografiilor, textelor, video-urilor, gif-urilor, integral sau parțial, afișate într-o formă sau alta, pe actualul website fără permisiune este strict interzisă.

Website îngrijit cu ❤️ de Pavels.ro

error: Content is protected !!