Despre Felisa Nobilissima

Prima pagină » Despre Felisa Nobilissima
Uma | pisica siberiana | Felisa Nobilissima

Bine ati venit in universul Felisei Nobilissima, inregistrata World Cat Federation Romania, Clubul Magnificats. Suntem cea mai renumita felisa de rasa siberiana din Romania, cu rezultate exceptionale in expozitiile-concurs feline, cu exemplare siberiene de top, atat traditionale, cat si neva masquerade.

Povestea noastră

Noi suntem Augustina si Ionel, un cuplu fericit, iubitor de pisici! Locuim in zona montana, izolati de zgomotul si poluarea urbana, avem livada, gradina cu flori, unde ne bucuram de natura in compania haioaselor noastre siberiene. Pisicile noastre sunt copiii nostri, sunt prietenii nostri, sunt sursa noastra de candoare si reconectare constanta la puritate si dragalasenie. Suntem complet fascinati de aceasta rasa fantastica cu un temperament unic si adorabil, si ne simtim norocosi sa le avem in viata noastra.

Anya, prima noastra pisica siberiana

Anya a fost prima noastra siberiana. Ce impact!….Faceam cu randul treburile casei pentru a putea sa ne bucuram cat mai mult de compania ei, cu greu ne puteam dezlipi 🙂 Ne-a cucerit totul la ea! Textura blanitei, forma de ursulet a corpului ei, ochisorii de culoare verde intens, modul ei de a se abandona dramatic mangaierilor si de a se tranti in toate pozitiile posibile! Prietenoasa cu absolut toata lumea din primul minut in care face cunostinta cu acea persoana, este curajoasa, are incredere in ea. Totul! Ea a putut fi adusa in tara prin intermediul si ajutorul clubului WCF Romania, are linii genetice vechi de exceptie si asta se vede in toti puii cu care ne-a binecuvantat pana acum.

Participare constanta la CatShows

Am descoperit cu incantare ca ne plac enorm participarile la expozitiile feline. Participam de fiecare data cand timpul ne permite, aflam aspecte importante de la arbitrii internationali despre caracteristicile pisicilor noastre si astfel putem imbunatati programul noastru de reproductie pentru ca liniile noastre siberiene sa exprime standardul acestei rase la cel mai inalt nivel. Facem eforturi sa aducem in felisa noastra pisici siberiene din afara tarii din linii genetice foarte bune, foarte corecte si uimitoare ca si standard. Fiecare pisica din programul nostru de reproductie participa cel putin la un CatShow pentru a-i afla plusurile si minusurile, unde este cazul!

Educatie si formare internationala

Educatia in domeniul cresterii felinelor, a standardului rasei, a prezervarii acestei rase deocamdata rare in Romania, este importanta, si de aceea participam la cursuri internationale de instruire, cursuri de genetica, seminarii veterinare.

La sosirea in felisa noastra realizam tuturor siberienelor testele genetice cele mai importante pentru aceasta rasa, cat si grupa sanguina, pentru a ne asigura ca puii rezultati nu sunt purtatoti de boli cum ar fi PKD (Polycystic kidney disease).

Misiunea noastra

Ne-am dorit foarte mult aceasta rasa, asadar intotdeauna vom fi atenti sa pastram caracteristicile esentiale care fac din rasa siberiana cea mai fantastica si haioasa rasa de pisici.

  • Oferim bucuria unei pisici hipoalergenice si caminelor unde exista alergii. Va rugam accesati urmatorul articol pentru acest aspect.
  • Prioritizam temperamentul si alocam timp substantial socializarii pisoilor in perioada de crestere, atat de importanta pentru deprinderea cu obiceiuri sanatoase. De asemenea, procesul de selectie al pisicilor de reproducere din felisa noastra joaca un rol important in transmiterea temperamentului la pisoi. Click aici pentru a citi mai multe informatii despre acest aspect.
  • Oferim ca si companion exemplare superbe ale rasei siberiene! In general, pisoii siberieni deosebit de frumosi din alte felise sunt selectati pentru reproducere. Totusi, aspiratia noastra este ca toti puii care pleaca de la noi din felisa sa aiba potential de campioni. Ei exprima corect standardul rasei, avand toti trasaturi exceptionale. Felisa noastra nu inmulteste siberiene... Noi vrem performanta! Calitate! Toate familiile care iau un pisoi siberian de la noi se pot bucura de un exemplar de top.

Multumim pentru interesul acordat felisei noastre

Va invitam sa rasfoiti website-ul nostru, sa ne admirati felinele, sa va delectati cu pozele lor si, de ce nu, sa ne cunoastem la expozitiile cu pisici de rasa din tara, a caror participare o anuntam de fiecare data pe acest website.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie!
Felisa Nobilissima

Descoperă și alte articole

Recenzii

Citeste toate recenziile primite direct pe pagina noastra de facebook

Nobilissima - pisici siberiene din Romania pretutindeni

Ne bucuram sa le putem oferi puilor de pisica siberiana din felisa noastra camine pline de grija si iubire in intreaga lume

De la agitatie urbana, pana la pitorescul peisaj al satelor de munte sau linistea fermecatoare, pisicutele noastre se lasa cucerite de confortul fiecarui camin oriunde s-ar afla. 

Zone in care traiesc pisoi siberieni din felisa noastra pana in prezent:

Elvetia, Franta, Italia, Romania, Suedia

Arad, Cluj, Timisoara, Ilfov, Bucuresti, Iasi, Streaja, Prahova

Pisici siberiene

Social media
Dolce & Uma on Insta
Felisă autorizată și înregistrată

Copyright 2024 | Felisa Nobilissima | Toate drepturile rezervate

Copierea fotografiilor, textelor, video-urilor, gif-urilor, integral sau parțial, afișate într-o formă sau alta, pe actualul website fără permisiune este strict interzisă.

Website îngrijit cu ❤️ de Pavels.ro

error: Content is protected !!